Ομόνοια Ναυπάκτου: Με αλλαγές στην επίσημη πρώτη

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της Ομόνοιας με αρκετά νέα πρόσωπα και διάθεση για δουλειά από παλαιότερους και νεότερους.

Νέος προπονητής ο Βασίλης Μανθάτης, πρώην προπονητής της Βάρης, διαδέχτηκε τον Βασίλη Γκοτσόπουλο που η επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν τη συνέχιση της συνεργασίας με την Ομόνοια. Μάλιστα ο Μανθάτης θα αναλάβει και το τμήμα υποδομών του συλλόγου συνεχίζοντας το έργο του Νίκου Νούλα. Στην ομάδα βόλεϊ της Ναυπάκτου φέτος θα συμμετέχουν και τέσσερις αθλητές από το Μεσολόγγι, με δεδομένο πως ούτε και φέτος ο Κωστής Παλαμάς θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα τα ανδρών, ενισχύοντας έτσι το σύλλογο της πόλης. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σχίζα που αγωνιζόταν στο Άργος, τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο από το Κιάτο, τον Διαμαντή Μαυραγάνη από τον ΑΟ Βάρης και τον Άρη Καίσαρη από τον Κωστή Παλαμά, όλοι φοιτητές στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Οι νεαροί αθλητές, και οι τέσσερις γεννημένοι το 1992, ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα από την πρώτη κιόλας μέρα και μετά την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας το κλίμα δείχνει να είναι πολύ καλό και η όρεξη για δουλειά εμφανής από το σύνολο των αθλητών.

Η τελευταία αλλά σημαντικότερη αλλαγή για την Ομόνοια τη φετινή χρονιά είναι η αλλαγή Ένωσης όπου θα αγωνίζεται. Μετά από τη συμμετοχή της για πολλά χρόνια στην Ένωση Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας φέτος θα αγωνίζεται στην Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου αλλάζοντας παραστάσεις, αντιπάλους, ακόμα και κατηγορία μιας και η ΕΣΠΕΠ έχει Α’ και Β’ κατηγορία γεγονός που στέλνει εκτός απροόπτου την Ομόνοια στη Β’ κατηγορία.

Δύο είναι οι αποχωρήσεις από την περσινή ομάδα. Ο Γιάννης Νικολέντζος εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και θα απουσιάζει όλη τη σεζόν ενώ ο Νίκος Μαθιουδάκης επιστρέφει στην Πάτρα και τον Ερμή. Αυτή την εβδομάδα ο Βασίλης Μανθάτης θα ξεκινήσει πρόγραμμα με μπάλα και από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αρχίσουν να προγραμματίζονται φιλικά για να είναι έτοιμη η ομάδα ως τα τέλη Οκτωβρίου.

 

Επτά ομάδες συμμετείχαν στο τουρνουά μικτών ομάδων που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Ακτή Καστελλόκαμπου στη Πάτρα. Σε σύνολο 22 ομάδων οι Παύλου-Χαμηλός και Παναγιώτου-Κυριακοπούλου κατέλαβαν την 17η θέση, οι Ξάνθη-Γραββάνης, Μαστρογιώργου-Θεοφάνης και Μπέκος-Καλογερά την 13η θέση. Ένατοι ήταν οι Κονίδας-Φουσέκη, ενώ την καλύτερη θέση κατέλαβαν πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις οι Πατακοπούλου Μοσχ.-Παύλου που κατετάγησαν έβδομοι. Την πρώτη θέση στο τουρνουά πήραν οι Κοκολας-Σπηλιωτοπούλου που επικράτησαν στον τελικό των Βλασταρά-Μπουντουλα με 2-0 σετ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *